Contact

Als het enigszins kan dan willen we graag dat je ons via de e-mail benadert. Die mail lezen we verschillende malen per dag, dus je wordt snel teruggebeld (als je dat wilt graag je nummer even mailen).

Onze gegevens

zorgboerderij KEI
Bommelweg 1
4014 PT WADENOIJEN (bij Tiel)
0344 - 662 338 of 06 - 53 898 777

Routebeschrijving

Het aanzicht vanaf de Bommelweg, ingang links om de Hoek! Bellen is soms lastiger dan mailen...
Per auto:
Vanaf de A15 neem je afslag Wadenoijen. In het dorp sla je rechtsaf richting Ophemert (Dreef). Je kruist de Bommelweg (ongeveer 200 meter na de spoorwegovergang) en ziet dan meteen de ingang van de Hoek aan je rechterhand.
Tom tom en Google maps sturen je mogelijk verkeerd: wij zitten op de kruising van de Bommelweg en de Dreef en onze ingang zit aan de Dreef, dus laat je niet de Bommelweg insturen...

Per trein:
Vanaf NS station Tiel - Passewaaij verlaat je het station aan de voorzijde en ga je rechtsaf het fietspad op (het spoor aan je rechterhand houden). Aan het eind van het fietspad ga je rechtdoor de Bommelweg op en net over de volgende kruising (Dreef) zie je De Hoek aan je linkerhand.
Dit is bij elkaar een wandeling van een kwartier, maar als we weten dat je komt dan kunnen we ook afspreken dat we je ophalen.