Je bent een KEI...

Iedereen vindt het fijn om ergens goed in te zijn. Iets te doen waarvan je dacht dat je het niet kon. Trots te zijn op je werk. Samen met anderen een klus te klaren. Een complimentje te krijgen.

Op onze kleine zorgboerderij in Wadenoijen (bij Tiel) hebben we een omgeving waarin dat kan. In een veilige omgeving, met kleine groepen en vertrouwde gezichten kan iedereen een KEI zijn. Jong en oud, mensen met en zonder beperking zijn er welkom en vormen met elkaar een kleine gemeenschap: wij zijn er allemaal samen verantwoordelijk voor dat iedereen bij ons een KEI kan zijn.

...als je op je plek ligt...

Als een boer aan het ploegen is, en hij komt een kei tegen, dan zal hij die aan de kant gooien. Want in een aangeharkte akker ligt een kei in de weg.
Maar als diezelfde boer een straatje wil leggen, dan is diezelfde kei opeens precies wat hij zoekt! Want als je een kei op de juiste plek legt, dan kun je er heel veel plezier van hebben!
Het is onze overtuiging dat ieder mens een KEI is en wij helpen mensen graag om het plekje te vinden waar ze tot hun recht komen.

...en je steentje bijdraagt!

Als jij ervaart dat je een bijdrage hebt geleverd waar een ander blij mee is, dan voel je je beter en sterker. Een positief zelfbeeld is een voorwaarde om je te kunnen ontwikkelen. Door te werken is gemengde teams, elkaar te helpen en die hulp te leren accepteren geven we iedereen de kans om z'n steentje bij te dragen en de waardering daarvoor te voelen.

Ook zorgen we ervoor dat onze KEIen zoveel mogelijk ervaren dat ze onderdeel van de maatschappij zijn, en dat hun bijdrage ook daar welkom is.

Kei in de bloementuin

Keien bij elkaar