Winkelen bij KEI

Onze KEIen vinden het heerlijk om mooie en lekkere dingen te maken. Unieke dingen, elke week iets nieuws!
Het is leuk als wij iemand blij kunnen maken met ons werk, daarom is het niet duur: het gaat ons niet om de winst, we willen alleen graag dat je nog eens terugkomt, als je bij ons iets leuks kon vinden, of nog beter: dat je anderen uitnodigt! Dan kunnen wij doorgaan met nieuwe leuke en mooie spulletjes maken!

Openingstijden

Een paar producten liggen in het zelfbedieningskraampje langs de weg, maar daar wordt best veel gestolen, dus dat is niet heel veel.
Als de vlag uithangt, dan is de inloopwinkel open. Dat is niet alleen winkelen, maar er is ook koffie en thee met iets lekkers en je bent van harte welkom om uitgebreid rond te kijken, een praatje te maken of een spelletje te doen. Elke vrijdag zijn we in elk geval open, van 10-12 en van 15-17, en 's zomers vaker.
Bestellen kan altijd, en vaak kunnen we de zaken dan precies op maat maken, kijk hieronder bij de producten hoe dat werkt.

Producten

Wij hebben een steeds wisselend aanbod. Op Facebook staan steeds de nieuwste producten.
Wij hebben bijvoorbeeld kaarten, vogelvoersystemen, zeepjes, armbandjes en sleutelhangers, en natuurlijk jams uit eigen boomgaard.
Daarnaast hebben we voorbeelden van werk van collega's - natuurlijk ook bij ons te koop!
En tenslotte hebben we soms spullen die wij niet (meer) gebruiken, en die voor een vriendenprijsje wegmogen.

 ProductBestelmethode
Vriendschapsbandjes en sleutelhangers Onze geknoopte bandjes en sleutelhangers kosten € 1,--. Wij kunnen ze ook maken met halfedelsteentjes of glaskralen, dan is de prijs € 2,50. Bij bestelling via de e-mail kun je de gewenste kleuren en materialen opgeven.
Handgemaakte kaarten Wij hebben unieke (geen twee zijn hetzelfde) handgemaakte kaarten voor kerst, pasen, Valentijnsdag, Sinterklaas en natuurlijk met de groeten uit Tiel. Alle kaarten kosten € 1,--, inclusief enveloppe. Wij kunnen ze ook maken voor elke gelegenheid, met bijvoorbeeld de naam van de jarige of boreling erop, dan kosten ze € 2,50. Bij bestelling via de e-mail kun je de gewenste kleuren en teksten opgeven, of zelfs een foto meesturen
Zeepjes en zeepkettingen Drie kleine zeepfiguurtjes in verschillende geuren in zakje € 1,--, grotere zeepjes, anti-allergene zeepjes en zeepjes met halfedelsteentje erin € 2,--. Zeepkettingen vanaf € 3,--. Via de e-mail kun je de precies aangeven welke geur, kleur, of afmetingen je wilt en en we laten je dan vrijblijvend weten of dat kan en wat het zou kosten.
Tasjes Uniek tasje met ritssluiting van geplastificeerd papier. Maatje telefoon/sigaretten € 10,--, iets groter € 15,-- en maatje tablet € 25,--. Alle vierkantjes van het tasje bestaan uit 16 keer dubbel gevouwen, geplastificeerd inpak- of kaftpapier. Het is dan ook een hele klus om deze tasjes te maken en daarom blijven het allemaal unieke exemplaren. Via de e-mail kun je de kleuren opgeven, maar zelf papier aanleveren kan ook.

jam

De oogst

Zeepjes

Een pakketje