Leren

Leren gaat het beste als je je veilig voelt. KEI is een veilige plek, en wij houden wel van leren, dus zijn er hier verschillende mogelijkheden:

Stage

Wij hebben stageplekken voor MBO en HBO opleidingen. We zijn bij Aequor en Calibris erkend, en hebben gemiddeld 5 stagiares per jaar.
Daarnaast hebben we plek voor een stagiair(e) uit het praktijkonderwijs, en eentje uit het VSO (voortgezet speciaal onderwijs).

Inburgeren

Wij hebben alle kennis in huis voor de inburgeringscursus en willen je helpen slagen. Onder het werk oefenen wij de Nederlandse taal en helpen je de Nederlandse werkkcultuur te begrijpen.

Schoolproblemen

Een kind dat een tijdje niet naar school is geweest kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Wij helpen het leren weer op de agenda te zetten en het ritme te herstellen.

Huiswerkbegeleiding

Eerst helpen we je een slim plan te maken, zodat je overzicht hebt. We zorgen ook voor ontspanning, buitenlucht, kopje thee... En dan gaan we je leren om zelf te zorgen dat je zaken afkrijgt en dat je trots op jezelf kunt zijn!

Startkwalificatie

Een stageplek waar we je helpen bij alle praktische vaardigheden gecombineerd met extra ondersteuning voor Nederlands, Rekenen en dergelijke. Hierbij zorgen we dat er genoeg afwisseling is tussen theorie en praktijk, zodat je het ook vol kunt houden als je niet zo graag uren in de boeken zit.

Arbeidsmarkt?

Arbeidsritme, verantwoordelijkheidsgevoel, zelfvertrouwen en intensieve hulp bij het solliciteren. Dat is hoe wij denken dat we jou naar een baan kunnen helpen begeleiden.

Lezen en schrijven?

Heel veel volwassenen kunnen niet lezen en schrijven. Dat is best moeilijk om toe te geven. Maar durf je die stap te nemen dan kun je bij ons goed geholpen worden!

Kosten en mogelijkheden

De stageplekken zijn gratis, maar wij betalen de stagaires niet. Alle overige leertrajecten zijn altijd maatwerk, waarvoor wij geen standaard tarief kunnen noemen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Ons huis


Spelen met de dieren


Cadeautje uit de tuin